Kontakt : 04 2 251 175

Mirë se vini në Bilardo & Video Games

Në katin tonë të -2 kemi edhe bilardo, kalceto tavoline dhe video game.

Në këto ambiente secili nga pjesëtarët e familjes tuaj, do të gjejë veten dhe argëtimi do të jetë i siguruar.

Kompleksi Taiwan është një destinacion i vetëm për mbrëmjet tuaja.

Ju presim të argëtohemi sëbashku.

title_5a66c9b1ac9a18218601701516685745
title_5a66c9b1acab7316303831516685745
title_5a66c9b1acbaa9363536221516685745
title_5a66c9b1acc9a5825888691516685745
title_5a66c9b1acdb15135825721516685745
title_5a66c9b1ad0615953253061516685745
title_5a66c9b1ad15713175425091516685745
title_5a66c9b1ad24717571215311516685745
title_5a66c9b1ad33612265448511516685745

Lojrat Tona

Është koha për t'u argëtuar!

Bilardo

Kalçeto tavolinë

Video Game

Air hockey

Abonohuni për të marrë të rejat e fundit

Contact Information

Rruga Ibrahim Rugova

Parku Rinia, Tirane, Shqiperi.

04 2 251 175

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

logo

Orari

Hënë - Diel 6am - 2am


TAIWAN STREET
          VIEW

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…