Kontakt : 04 2 251 175

Mirë se vini në Casa Della Pasta

U bënë tashmë 11 vjet, që kuzhinën më të mirë e gjeni në qendër të Tiranës. Makaronat e freskëta, Picat dhe Antipasta të vecanta, duke u shoqëruar me një verë të mirë janë ato që ju presin në Casa della Pasta.

Ne ofrojmë për ju kulturën e mirëfillt të kuzhinës italiane.

Në një ambjent të ngrohtë familjare dhe një verandë të admirueshme, në “Shtëpinë e Pastave” në Kompleksin Taiwan

title_5a121b6e262fc17368849751511136110
title_5a121b6e2640e1452563661511136110
title_5a121b6e2651b7495790481511136110
title_5a121b6e266364549167901511136110
title_5a121b6e2672d13227530231511136110
title_5a121b6e26a6b11864308581511136110
title_5a121b6e26bb819128177241511136110
title_5a121b6e27d7d5642607691511136110
title_5a121b6e27ee23265634041511136110
title_5a121b6e286425118996621511136110
title_5a121b6e2893218467440441511136110
title_5a121b6e28a5b13895404901511136110
title_5a121b6e28b719666685361511136110
title_5a121b6e28c7d19146278451511136110
title_5a121b6e28d8311154838891511136110
title_5a121b6e28e8618754584331511136110
title_5a121b6e28fb23376029991511136110
title_5a121b6e290b511306755571511136110
title_5a121b6e291b118394542341511136110
title_5a121b6e292a613887144011511136110

Specialitete tona

Të përzgjedhura çdo ditë me kujdes nga shefat tanë të kuzhinës.

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

Specialitete tona

Të përzgjedhura çdo ditë me kujdes nga shefat tanë të kuzhinës.

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

title_5a121b6e2aa949832062771511136110
title_5a121b6e2ab9a100583571511136110
title_5a121b6e2ac9a20351914251511136110
title_5a121b6e2ad9217327853251511136110
title_5a121b6e2ae874649751481511136110
title_5a121b6e2af7912104608001511136110
title_5a121b6e2b23416514060061511136110
title_5a121b6e2b3369757948761511136110
title_5a121b6e2b43019134710701511136110
title_5a121b6e2b52819779694101511136110
title_5a121b6e2b61a14876945381511136110
title_5a121b6e2b70a16127314671511136110

Specialitete tona

Të përzgjedhura çdo ditë me kujdes nga shefat tanë të kuzhinës.

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

Ëmbëlsirat Tona

Të përzgjedhura çdo ditë me kujdes nga shefat tanë të kuzhinës.

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

title_5a121b6e2c8fb17299750471511136110
title_5a121b6e2ca007536668731511136110
title_5a121b6e2cafc7252416191511136110
title_5a121b6e2cbf41074265151511136110
title_5a121b6e2cce520335866021511136110
title_5a121b6e2cdd316172014751511136110
title_5a121b6e2d0843067599841511136110
title_5a121b6e2d17e13596528861511136110
title_5a121b6e2d27016746322781511136110
title_5a121b6e2d35e3168183421511136110

Pizza

Nuk ka se si të mungojnë pizza në një restorant italian

Tranc Peshku Ton i Zgares

Sote Vongole

Tagliatele e zeze me Sepiolini dhe te zeze Sepie

Cheese cake me fruta Pylli

Rezervoni në Casa Della Pasta

Të gjithë të interesuarit për rezervimin online të tavolinës suaj mund të dërgoni një mesazh.
  Mail is not sent.   Your email has been sent.

Abonohuni për të marrë të rejat e fundit

Contact Information

Rruga Ibrahim Rugova

Parku Rinia, Tirane, Shqiperi.

04 2 251 175

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

logo

Orari

Hënë - Diel 6am - 2am


TAIWAN STREET
          VIEW

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…