Pranë teje me shërbimin e shpërndarjes

“TI JE I VEÇANTË PËR NE”

Antipasta

 • Djathëra mix 900 Lekë


 • Proshutë Krudo / Mozzarella 900 Lekë


 • Burrata me Proshutë Krudo 1000 Lekë


 • Antipastë Italiane 1000 Lekë


 • Salmon Gravalax me Filadelfia të aromatizuar 1000 Lekë


 • Brezaola me Rukola dhe djathë Pecorino Romano 1100 Lekë


Antipasta

 • Djathëra mix

 • Proshutë Krudo dhe Mozzarella

 • Burrata me Proshutë Krudo

 • Antipastë Italiane

 • Salmon Gravalax me Filadelfia të aromatizuar

 • Brezaola me Rukola dhe djathë Pecorino Romano

 • 950 Lekë
 • 900 Lekë
 • 1000 Lekë
 • 1000 Lekë
 • 1000 Lekë
 • 1100 Lekë

Sallata

 • Sallatë Greke
  (Domate, Trangull,Speca Jeshil, Ullinj, Djathë i bardhë, Qep)
 • Sallatë me Perime dhe Djathë Dhie
  (Sallate Jeshile, Rukola,Radikio, Trangull, Spec i Kuq, Kungull, Karrotë, Aceto, Djathë Dhie)
 • Sallatë Rukola e Grana
  (Rukola,Djathë Parmixhano, Pomodorini, Salcë Balsamike,)
 • Sallatë Cezar
  (Sallatë Jeshile,Fileto Pule,Miser ,Majonezë,Pancete, Aciuge,Kaperi ,Aceto Molle)
 • Sallatë me Avokado dhe Arra
  (Rukola,Avokado, Arra, Portokall,Panxharë, Pomodorini)
 • Sallatë Ekzotike
  (Rukola, Radikio, Mango, Avokado, Kivi,Ananas, Pomodorini,Aceto)
 • Sallatë Chef
  (Rucola,Radicio, Sallatë Jeshile, Aceto, Pomodorini)
 • 400 Lekë

 • 500 Lekë

 • 550 Lekë

 • 550 Lekë

 • 550 Lekë

 • 550 Lekë

 • 550 Lekë
 • Sallatë Greke 400 Lekë
  (Domate, Trangull,Speca Jeshil, Ullinj, Djathë i bardhë, Qep)
 • Sallatë me Perime dhe Djathë Dhie 500 Lekë
  (Sallate Jeshile, Rukola,Radikio, Trangull, Spec i Kuq, Kungull, Karrotë, Aceto, Djathë Dhie)
 • Sallatë Rukola e Grana 550 Lekë
  (Rukola,Djathë Parmixhano, Pomodorini, Salcë Balsamike,)
 • Sallatë Cezar 550 Lekë
  (Sallatë Jeshile,Fileto Pule,Miser ,Majonezë,Pancete, Aciuge,Kaperi ,Aceto Molle)
 • Sallatë me Avokado dhe Arra 550 Lekë
  (Rukola,Avokado, Arra, Portokall,Panxharë, Pomodorini)
 • Sallatë Ekzotike 550 Lekë
  (Rukola, Radikio, Mango, Avokado, Kivi,Ananas, Pomodorini,Aceto)
 • Sallatë Chef 550 Lekë
  (Rucola,Radicio, Sallatë Jeshile, Aceto, Pomodorini)

PASTA TË THATA

(PASTA RUMMO SINCE 1846)

 • Spaghetti me Domate të Freskëta
  (Mak.Spaghetti,Pomodorini,Salcë Pelati,Gjalp,Djathe Parmixhano)
 • Kasarece me Ragu Vici
  (Kasarece,Fileto Vici ,Karrotë,Selino,Qepe,Gjalp,Salcë Pelati,Djath Parmixhano)
 • Penne me Pancete dhe Radicchio
  (Mak.Penne,Pancete,Pana,Salcë Pelati,Radikio,Djathë Parmixhano)
 • Gnocchi me Krem Panxhari dhe Gorgonzola
  (Mak.Gnocchi,Djathë Gorgonzola,Panxharë,Pana,Djathë Parmixhano,Gjalp)
 • Fusilli Integrale me Salcice dhe Salcë Napoletane
  (Mak.Fusilli Integrale,Salcice,Salcë Pelati,Pana,Gjalp,Djathë Parmixhano)
 • Linguine me Fruta Deti
  (Mak.Linguine,Karkalec i Madh,Sepie,Kallamar,Pomodorini,Gjalp,Midhje)
 • Tagliatelle me Karkaleca dhe Shparguj
  (Mak.Tagliatelle,Karkalec i Madh,Pomodorini,Asparag,Gjalp)
 • Paccheri me Karkaleca dhe Salce Tartufi
  (Mak.Pacheri,Karkalec i Madh,Salcë Tartufi,Pana,Gjalp)
 • 400 Lekë

 • 550 Lekë

 • 600 Lekë

 • 600 Lekë

 • 600 Lekë

 • 750 Lekë

 • 850 Lekë

 • 850 Lekë
 • Spaghetti me Domate të Freskëta 400 Lekë
  (Mak.Spaghetti, Pomodorini,Salcë Pelati, Gjalp,Djathe Parmixhano)
 • Kasarece me Ragu Vici 550 Lekë
  (Kasarece, Fileto Vici ,Karrotë,Selino, Qepe,Gjalp, Salcë Pelati, Djath Parmixhano)
 • Penne me Pancete dhe Radicchio 600 Lekë
  (Mak.Penne, Pancete, Pana,Salcë Pelati, Radikio, Djathë Parmixhano)
 • Gnocchi me Krem Panxhari dhe Gorgonzola 600 Lekë
  (Mak.Gnocchi,Djathë Gorgonzola,Panxharë,Pana,Djathë Parmixhano,Gjalp)
 • Fusilli Integrale me Salcice dhe Salcë Napoletane 600 Lekë
  (Mak.Fusilli Integrale,Salcice,Salcë Pelati,Pana,Gjalp,Djathë Parmixhano)
 • Linguine me Fruta Deti 750 Lekë
  (Mak.Linguine,Karkalec i Madh,Sepie, Kallamar, Pomodorini, Gjalp,Midhje)
 • Tagliatelle me Karkaleca dhe Shparguj 850 Lekë
  (Mak.Tagliatelle, Karkalec i Madh, Pomodorini, Asparag, Gjalp)
 • Paccheri me Karkaleca dhe Salce Tartufi 850 Lekë
  (Mak.Pacheri,Karkalec i Madh, Salcë Tartufi, Pana,Gjalp)

PASTA TË FRESKËTA TË SHTËPISE

 • Casarecce me Copa Mish Vici dhe Kërpudha
  (Mak,Casarecce,Fileto b>Vici,Kerpudha te Fresketa,Pana,Salcë Pelati,Gjalp,Djathë Parmixhano)
 • Ravioli
  (Ricotta-Spinaq) me Krem Djathi,Spek dhe Arra (Mak.Ravioli,Pana,Gjalp,Djathë Parmixhano,Spek,Arra,Gjalp)
 • Ravioli (Kërpudhë) me Burrata e Salcë Tartufi
  (Mak.Ravioli Porcini,Salcë Tartufi,Pana,Djathë Burrata,Gjalpë,Djathë Parmixhano)
 • Mezzaluna me Salmon mbi Shtrat Speci të Kuq
 • 650 Lekë

 • 750 Lekë


 • 800 Lekë

 • 900 Lekë
 • Casarecce me Copa Mish Vici dhe Kërpudha 650 Lekë
  (Mak,Casarecce,Fileto b>Vici,Kerpudha te Fresketa,Pana,Salcë Pelati,Gjalp,Djathë Parmixhano)
 • Ravioli 750 Lekë
  (Ricotta-Spinaq) me Krem Djathi,Spek dhe Arra (Mak.Ravioli, Pana,Gjalp,Djathë Parmixhano, Spek, Arra,Gjalp)
 • Ravioli (Kërpudhë) me Burrata e Salcë Tartufi 800 Lekë
  (Mak.Ravioli Porcini, Salcë Tartufi, Pana, Djathë Burrata,Gjalpë, Djathë Parmixhano)
 • Mezzaluna me Salmon mbi Shtrat Speci të Kuq 900 Lekë


RISSOTTO (SCOTTI CARNAROLI)

 • Rissotto me Perime
  (Oriz Scotti,Karrotë,Spec i Kuq,Selino,Pomodorini,Spinaq Kubik,Djathë Parmixhano)
 • Rissotto me Pule e Spinaq
  Oriz Scotti,Fileto Pule,Pana,Spinaq Kubik,Djathë Parmixhano)
 • Rissotto me Fruta Deti
  (Oriz Scotti, Karkalec i Madh,Sepie,Kallamare,Midhje,Pomodorini)
 • Rissotto me Karkaleca dha Shparguj
  (Oriz Scotti, Karkalec i Madh,Asparag,Pomodorini)
 • 500 Lekë

 • 600 Lekë


 • 700 Lekë

 • 800 Lekë
 • Rissotto me Perime 500 Lekë
  (Oriz Scotti,Karrotë,Spec i Kuq,Selino, Pomodorini, Spinaq Kubik, Djathë Parmixhano)
 • Rissotto me Pule e Spinaq 600 Lekë
  Oriz Scotti,Fileto Pule, Pana,Spinaq Kubik, Djathë Parmixhano)
 • Rissotto me Fruta Deti 700 Lekë
  (Oriz Scotti, Karkalec i Madh, Sepie, Kallamare, Midhje, Pomodorini)
 • Rissotto me Karkaleca dha Shparguj 800 Lekë
  (Oriz Scotti, Karkalec i Madh, Asparag, Pomodorini)

PJATA TE DYTA ZGARE

 • Fileto Pule
  (Fileto Pule,Patate,Sallatë Jeshile,Limon,Pomodorini,Aceto)
 • Bërxollë Gici
  (Bërxollë Gici,Patate,Sallatë Jeshile,Limon,Pomodorini,Aceto)
 • Bërxollë Vici
  (Bërxollë Vici,Patate,Sallatë Jeshile,Limon,Pomodorini,Aceto)
 • Fileto Levreku në Zgarë
  (Levrek Rez,Pure Patate,Brokoli,Lulelakër,Pomodorini,Aceto)
 • Karkaleca në Zgarë
  (Karkalec i Madh,Pure Patate,Brokoli,Pomodorini,Aceto)
 • 650 Lekë

 • 750 Lekë


 • 950 Lekë

 • 1200 Lekë
 • 1400 Lekë
 • Fileto Pule 650 Lekë
  (Fileto Pule,Patate, Sallatë Jeshile,Limon, Pomodorini, Aceto)
 • Bërxollë Gici 750 Lekë
  (Bërxollë Gici,Patate,Sallatë Jeshile, Limon, Pomodorini, Aceto)
 • Bërxollë Vici 950 Lekë
  (Bërxollë Vici, Patate,Sallatë Jeshile,Limon, Pomodorini,Aceto)
 • Fileto Levreku në Zgarë 1200 Lekë
  (Levrek Rez,Pure Patate, Brokoli, Lulelakër, Pomodorini,Aceto)
 • Karkaleca në Zgarë 1400 Lekë
  (Karkalec i Madh, Pure Patate, Brokoli, Pomodorini,Aceto)

PJATA TË DYTA (TIGANI-FURRE)

 • Fileto Pule me Shparguj dhe Djathë të Tymosur
  (Fileto Pule,Pana,Djath Skarmoza,Asparag,Aceto,Pomodorini)
 • Fileto Levreku me Capperi dhe Perime
  (Levrek Rez,Karrotë,Spec i Kuq,Kungull,Verë e Bardhë,Capperi,Pomodorini)
 • Fileto Vici me Reduksion Vere të Kuqe dhe Bajame
  (Fileto Vici,Bajame,Verë e Kuqe,Pana,Pomodorini,Pure Patate,Aceto)
 • Fileto Vici e Marinuar me Salcën e errët të kockave dhe me Kumbulla të Thata
  (Fileto Vici,Kumbulla të Thata,Pana,PurePatate,Pomodorini,Aceto,Verë e Kuqe)
 • 750 Lekë

 • 1200 Lekë


 • 1300 Lekë
 • 1300 Lekë
 • Fileto Pule me Shparguj dhe Djathë të Tymosur 750 Lekë
  (Fileto Pule, Pana,Djath Skarmoza, Asparag, Aceto,Pomodorini)
 • Fileto Levreku me Capperi dhe Perime 1200 Lekë
  (Levrek Rez,Karrotë,Spec i Kuq,Kungull,Verë e Bardhë, Capperi, Pomodorini)
 • Fileto Vici me Reduksion Vere të Kuqe dhe Bajame 1300 Lekë
  (Fileto Vici,Bajame,Verë e Kuqe,Pana,Pomodorini, Pure Patate, Aceto)
 • Fileto Vici e Marinuar me Salcën e errët të kockave dhe me Kumbulla të Thata 1300 Lekë
  (Fileto Vici, Kumbulla të Thata,Pana, Pure Patate, Pomodorini, Aceto,Verë e Kuqe)

GARNITURA

 • Patate Frite

 • Patate të Freskëta Furre

 • Djathë i Bardhë Dhie

 • Djathë i Bardhë Dhie në Furrë

 • Djathë i Bardhë

 • Djathë i Bardhë në Furrë

 • Djathë Kackavall

 • Djathë Kackavall në zgarë

 • Perime Zgare

 • Perime të Ziera

 • Spinaq i Kaurdisur në Tigan me Gjalp

 • 200 Lekë
 • 250 Lekë
 • 250 Lekë
 • 300 Lekë
 • 200 Lekë
 • 250 Lekë
 • 250 Lekë
 • 300 Lekë
 • 350 Lekë
 • 350 Lekë
 • 350 Lekë
 • Patate Frite 200 Lekë


 • Patate të Freskëta Furre 250 Lekë


 • Djathë i Bardhë Dhie 250 Lekë


 • Djathë i Bardhë Dhie në Furrë 300 Lekë • Djathë i Bardhë 200 Lekë


 • Djathë i Bardhë në Furrë 250 Lekë


 • Djathë Kackavall 250 Lekë


 • Djathë Kackavall në zgarë 300 Lekë


 • Perime Zgare 350 Lekë


 • Perime të Ziera 350 Lekë


 • Spinaq i Kaurdisur në Tigan me Gjalp
  350 Lekë


PIZZA

 • Fokace

 • Fokace me Djathë të Bardhe

 • Bruschete (fokace) me Domate

 • Fokace me Djathë Parmigiano

 • Margarita
  (Salcë,Djathë Pizotela)
 • Marinara
  (Salcë,Hudhër,Rigon,Vaj Ulliri)
 • Fshati
  (Salcë,Djathë i Bardhë,Domate,Spec i Jeshil,Qepe,Rigon)
 • Kërpudha
  (Salcë,Djathë Pizotela,Kërpudha)
 • Proshutë
  (Salcë,Djathë Pizotela,Proshutë Koto)
 • Proshutë-Kërpudhë
  (Salcë,Djathë Pizotela,Proshutë Koto,Kërpudha)
 • Proshutë-Sallam
  (Salce, Djathë Pizotela,Proshutë Koto,Sallam Milanez)
 • Vegjetariane
  (Salcë,Djathë Pizotela,Kërpudha,Speca Jeshil,Ullinj,Domate)
 • Mama Mia
  (Djathë Pizotela,Djathe Gorgonzola,Djathe Emental,Djathë Parmixhano)
 • Calabrese
  (Salcë,Djathë Pizotela,Sallam Pikant)
 • Tonno
  (Salcë,Djathë Pizotela,Ton)
 • Limone
  (Salcë,Djathë Pizotela,Koservë Sardele,Qepë e Kuqe,Limon)
 • Arlekino
  (Salcë,Djathë Pizotela,Sallam Pikant,Speca Jeshil,Qepë,Kërpudha)
 • Suprema
  (Salcë,Djathë Pizotela,Suxhuk,Kërpudha)
 • Katër Stinet
  (Salcë,Djathë Pizotela,Proshutë Koto,Sallam Milanez,Kërpudha,Ton)
 • 4 – Shijet
  (Salcë,Djathë Pizotela,Sallam Pikant,Ton,Miser Spinaq)
 • Rustika
  (Salcë,Djathë Pizotela,Spek,Rukola)
 • Kapricoza
  (Salcë,Djath Pizotela,Proshutë Koto,Sallam Milanez,Kërpudha,Ullinj,Speca Jeshil)
 • Proshute Krudo
  (Salcë,Djathë Pizotela,Proshutë Krudo)
 • Stuzzikosa
  (Salcë,Djathë Pizotela,Ullinj,Domate,Djathë Scarmoza)
 • Tartufio
  (Djathë Pizotela, Salcë Tartufi,Pana,Kërpudha)
 • Bresaola
  (Salcë,Djathë Pizotela,Bresaola,Kërpudha)
 • Kapri
  (Salcë,Djathë Pizotela,Karkalec i Madh,Ton,Qepë)
 • Taiwan
  (Djathë Pizotela,Djathë Mozarella,Rukola,Domate,Parmixhano)
 • 150 Lekë
 • 200 Lekë
 • 300 Lekë
 • 350 Lekë
 • 400 Lekë

 • 350 Lekë

 • 500 Lekë

 • 500 Lekë

 • 500 Lekë

 • 550 Lekë

 • 550 Lekë

 • 550 Lekë

 • 550 Lekë

 • 650 Lekë

 • 600 Lekë

 • 600 Lekë

 • 650 Lekë

 • 650 Lekë

 • 650 Lekë

 • 650 Lekë

 • 650 Lekë

 • 650 Lekë

 • 650 Lekë

 • 650 Lekë

 • 750 Lekë

 • 750 Lekë

 • 750 Lekë

 • 800 Lekë
 • Fokace 150 Lekë


 • Fokace me Djathë të Bardhe 200 Lekë


 • Bruschete (fokace) me Domate
  300 Lekë


 • Fokace me Djathë Parmigiano
  350 Lekë


 • Margarita 400 Lekë
  (Salcë,Djathë Pizotela)
 • Marinara 450 Lekë
  (Salcë,Hudhër,Rigon,Vaj Ulliri)
 • Fshati 500 Lekë

  (Salcë,Djathë i Bardhë,Domate,Spec i Jeshil,Qepe,Rigon)
 • Kërpudha 500 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Kërpudha)
 • Proshutë 500 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Proshutë Koto)
 • Proshutë-Kërpudhë 500 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Proshutë Koto,Kërpudha)
 • Proshutë-Sallam 500 Lekë

  (Salce, Djathë Pizotela,Proshutë Koto,Sallam Milanez)
 • Vegjetariane 550 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Kërpudha,Speca Jeshil,Ullinj,Domate)
 • Mama Mia 550 Lekë

  (Djathë Pizotela,Djathe Gorgonzola,Djathe Emental,Djathë Parmixhano)
 • Calabrese 550 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Sallam Pikant)
 • Tonno 600 Lekë
  (Salcë,Djathë Pizotela,Ton)
 • Limone 600 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Koservë Sardele,Qepë e Kuqe,Limon)
 • Arlekino 600 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Sallam Pikant,Speca Jeshil,Qepë,Kërpudha)
 • Suprema 650 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Suxhuk,Kërpudha)
 • Katër Stinet 650 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Proshutë Koto,Sallam Milanez,Kërpudha,Ton)
 • 4 – Shijet 650 Lekë
  (Salcë,Djathë Pizotela,Sallam Pikant,Ton,Miser Spinaq)
 • Rustika 650 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela,Spek,Rukola)
 • Kapricoza 650 Lekë

  (Salcë,Djath Pizotela, Proshutë Koto,
  Sallam Milanez, Kërpudha, Ullinj, Speca Jeshil)
 • Proshute Krudo 650 Lekë

  (Salcë,Djathë Pizotela, Proshutë Krudo)
 • Stuzzikosa 650 Lekë
  (Salcë,Djathë Pizotela,
  Ullinj,Domate, Djathë Scarmoza)
 • Tartufio 650 Lekë
  (Djathë Pizotela, Salcë Tartufi,
  Pana, Kërpudha)
 • Bresaola 700 Lekë
  (Salcë,Djathë Pizotela,
  Bresaola, Kërpudha)
 • Kapri 750 Lekë
  (Salcë,Djathë Pizotela,
  Karkalec i Madh, Ton, Qepë)
 • Taiwan 800 Lekë
  (Djathë Pizotela,
  Djathë Mozarella, Rukola, Domate,Parmixhano)

Ëmbëlsira

 • Krostate me marmalatë 300 Lekë


 • Trileçe 350 Lekë


 • Kek Brownie me shije Toffee 350 Lekë


 • Fruta të Stinës 350 Lekë


 • Krostate me marmalatë

 • Trileçe

 • Kek Brownie me shije Toffee dhe akullore

 • Fruta të Stinës

 • 300 Lekë
 • 350 Lekë
 • 350 Lekë
 • 350 Lekë

Contact us

Please get in touch to order!